Systeemwijs

Systeemwijs Academy

systeem wijzer worden?

wat hebben wij te bieden

Systeemwijs verspreidt haar wijsheid en passie voor complexe vraagstukken in systemen op verschillende manieren. Wij zijn ervan overtuigd dat de koppeling tussen theorie en praktijk de duurzame zelfredzaamheid van gezinnen, teams of organisaties versterkt. De systeemdenkers van Systeemwijs verzorgen hiervoor opleidingen voor professionals, oudertrainingen en supervisie. Zij maken daarbij onder andere gebruik van de kennis rondom Geweldloos Verzet, de hechtings- en systeemtheorie. Veel van onze opleidingen en cursussen zijn geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en kwaliteitsregisters. We bieden ook in- company maatwerk en consultatie voor collega's toegespitst op de behoefte in uw organisatie. Verder organiseert Systeemwijs inspiratiesessies en andere events in de regio. 

opleidingen en cursussen voor professionals

3 dagen

Module 1: Attitude                               (najaar 2024)

Geweldloos Verzet in de systemische context

3 dagen

Module 2: Verdieping

Geweldloos Verzet in de systemische context

2 dagen

Module 1: Inleiding                             (zomer 2024)

Werken vanuit de systeemtheorie

oudertrainingen

3 avonden

Basis oudertraining:

Opvoeden met Geweldloos Verzet

in company

Systeemwijs biedt op-maat programma's voor het onderwijs, zorginstellingen en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat het pendelen tussen theorie en praktijk de beste manier is om te leren en duurzame verandering te realiseren. Ons team bestaat uit professionele opleiders met veel praktijkervaring, kennis en passie over het hanteren van complexe vraagstukken. We maken graag in overleg met u een programma op maat voor uw organisatie waar naast opleiding ruimte is voor supervisie en coaching.

De systeemdenkers van Systeemwijs hebben dagelijks te maken met complexe vraagstukken in de (jeugd)zorg, het onderwijs en in organisaties en denken graag met u mee. Soms word je wijzer van een ander perspectief. Met onze systeembril kijken we net even wat anders naar wat er tussen mensen gebeurt. Ons team bestaat uit professionele systeemdenkers met veel praktijkervaring, kennis en passie voor complexe vraagstukken. We komen graag met u in contact als u behoefte heeft aan consultatie.

consultatie

kwaliteit

Systeemwijs besteedt veel zorg aan de kwaliteit die we u willen leveren. Dit doen we door te voldoen aan alle wetgeving rondom de opleidingen en avg, onszelf te houden aan de beroepscodes en de docenten bij te scholen binnen hun beroepsverenigingen.

ontevreden?

Mocht u ontevreden zijn over de geboden opleidingen of diensten van Systeemwijs Academy, dan hoop ik dat u dat met ons wilt bespreken. Lukt het niet om samen de ontevredenheid weg te nemen, dan kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling en terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

neem contact met mij op

Heeft u een vraag over opleidingen, cursussen, in-company mogelijkheden of consultatie. Laat uw gegevens achter en we nemen contact me u op.

 
 
 
Opleidingen & cursussen
Oudertraining
In company maatwerk
Consultatie
 
 
Ja
 
 
unsplash